- RUIMTE VOOR FLEXIBILITEIT: VIER KAMERS -

Levensgenieters met een groot gezin. Hardwerkende ondernemers die hun werk mee naar huis willen nemen. Samenwonende stellen die ook wat ruimte voor zichzelf willen. Sociale gezelligheidsmensen die graag logees krijgen. Er zijn zoveel redenen te bedenken om graag ruim te willen wonen! Wat jouw reden ook is, in een 4-kamerappartement heb je net even wat meer plek. Twee extra slaapkamers, een eigen balkon en natuurlijk een complete keuken en badkamer. In totaal komen er 61 4-kamerappartementen beschikbaar voor de verhuur, die variëren qua indeling en oppervlakte.

In een appartement met vier kamers heb je een woonkamer met open keuken, en drie slaapkamers en een badkamer. Fijn dus als je kinderen graag een eigen slaapkamer willen, en je zelf wilt genieten van een master bedroom. Of als je graag een speelkamer, kantoor of thuisfitness wil. Flexibiliteit dus om jouw woning aan te passen aan jouw specifieke levensstijl. En altijd met een complete moderne keuken en een comfortabele badkamer. In sommige gevallen zelfs twee badkamers: een ensuite badkamer aan de master bedroom en een aparte badkamer. Je eigen balkon(s) zorgen voor privé buitenruimte, waar je kunt genieten van het uitzicht over de weelderige binnentuin.

Je vindt de plattegronden terug via de woningzoeker. Zet het filter op 4 kamers om te zien welke vierkamerappartementen nog beschikbaar zijn.

Wil je op de hoogte blijven over de laatste ontwikkelingen?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

    VOORNAAM
    E-MAIL ADRES

     

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.