• Stadswoning Medium
 • Stadswoning Large
 • Stadswoning Extra Large

Stadswoning Medium

Deze stadswoningen zijn geschikt voor o.a. startende samenwoners en gezinnen of voor mensen die werken in de stad en met het openbaar vervoer naar hun werk willen reizen. Deze woningen zijn verdeelt over 2 woonlagen en zijn gelegen op de begane grond en de eerste verdieping van blok 2. Van dit type woning zijn er 11 beschikbaar. De ruimte varieert van 72 m² tot 82 m². De woningen beschikken over een balkon of een terras aan de straatzijde.

In deze woningen heb je een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Deze woningen beschikken niet over een parkeerplaats.

Stadswoning Large

Een woonkeuken op de begane grond met toegang tot het terras en een ruime woonkamer op de eerste verdieping? Het kan bij dit type woning! Deze woningen zijn verdeelt over 2 of 3 woonlagen. Van dit type woning zijn er 24 beschikbaar. De ruimte van deze woningen variëren van 99 m² tot 124 m². De woningen beschikken over een balkon of een terras aan de straatzijde.

Deze stadswoningen hebben een speelse indeling en beschikken over 2 of 3 slaapkamers. Alle woningen zijn voorzien van een complete keuken en comfortabele badkamer. Alle woningen van dit type beschikken over een parkeerplaats.

Stadswoning Extra Large

Op zoek naar een ruime hoekwoning? Heb je echt de ruimte nodig? Kies dan voor dit type woning! Zo heb je zeker genoeg slaapplekken voor het hele gezin. Dat wordt op avontuur over de groene daktuinen en op ontdekking op Katendrecht. In de Groene Kaap woon je in een unieke groene wijk waar veel te beleven valt. Van dit type woning zijn er 3 woningen beschikbaar, variërend van 121 m² tot 150 m². Deze woningen zijn verdeelt over 2 of 3 woonlagen. De woningen beschikken over een balkon of een terras aan de straatzijde.

Deze uiterst ruime stadswoningen beschikken over 3 of 4 slaapkamers. Alle woningen zijn voorzien van een complete keuken en comfortabele badkamer. Alle woningen van dit type beschikken over een parkeerplaats.

Zie jij jezelf
hier al wonen?

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

   

  Deze woningen bevinden zich aan de autovrije binnenstraat (stadswoning). De bijzondere architectuur van De Groene Kaap zorgt voor een grote diversiteit aan woningen. Misschien woon jij wel net onder die mooie loopbrug. Of is jouw woning gebouwd in een woontoren. Deze nieuwe kijk op eengezinswoningen zorgt ervoor dat De Groene Kaap een totaalconcept is waar altijd een woning bij zit die aan jouw wensen voldoet. Hoe dit er uit ziet? Hieronder zie je alvast een impressie van de indeling van een eengezinswoning van drie verdiepingen, maar met gevarieerd oppervlak.

  Wil je op de hoogte blijven over de laatste ontwikkelingen?

  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

   VOORNAAM
   E-MAIL ADRES

    

   Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.