Alle woningen verhuurd

Alle woningen van De Groene Kaap zijn verhuurd. We wensen de nieuwe bewoners veel woonplezier toe!

Ondernemen

Ben je ondernemer en zoek je nog een mooie ruimte?
Lees dan snel verder.

Meer over ondernemen

De Groene Kaap in vogelvlucht

De Groene Kaap is een bijzonder geheel van woontorens, gestapelde stadswoningen, binnentuinen, daktuinen en een wandelroute van de hoofdingang tot over de daken. In totaal zijn er vijf woontorens met een grote diversiteit aan appartementen. Tussen de woontorens in vind je gestapelde eengezinswoningen van twee of drie verdiepingen. In het midden ontstaat zo een intiem hofje, aangekleed met weelderige beplanting, speelelementen en sfeervolle verlichting in de avond. Deze hofjes zijn alleen toegankelijk voor de bewoners van de hofwoningen en met een poort af te sluiten. Eén van de woontorens en de stadswoningen aan de kadekant zijn koopwoningen. De overige woningen zijn voor verhuur. Alle woningen van De Groene Kaap zijn verhuurd.

De huurwoningen zijn verdeeld over vier deelprojecten. Op de afbeelding onderaan deze pagina zie je een totaaloverzicht en kun je rondkijken in De Groene Kaap.

Over daktuinen en buurtgenoten

In De Groene Kaap is er volop variatie in woningtypes, zodat je de woning kunt kiezen die bij jouw leefstijl en levensfase past. Naast zeer ruime eengezinswoningen van 160 m2 zijn er ook tweekamerappartementen met een woonoppervlakte van 45 m2 en grotere stadsappartementen met drie, vier of vijf kamers. En wil je wonen op een hoger niveau, kies dan voor een topappartement met een fantastisch uitzicht over het water, de stad en de groene oase die De Groene Kaap rijk is. Want met haar groene hoftuinen en daktuinen maakt dit bijzondere project haar naam de helemaal waar. De natuurlijke buitenruimtes zijn uniek voor Nederland en nodigen uit tot spontane ontmoetingen, buitenspelen en urban gardening. Met ingemetselde vogelhuisjes en de weelderige beplanting is er altijd iets te zien als je een wandeling maakt via de hofjes, daktuinen en bruggen die samen een doorgaande route vormen.