• Hofwoning Large
 • Hofwoning Extra Large

Hofwoning Large

Je hoeft met het gezin de stad niet uit, want deze woningen bieden genoeg ruimte en comfort. De hofwoningen (large) variëren van 121 m²  tot 135 m². Van dit type woning zijn er 23 woningen beschikbaar. Deze woningen zijn verdeelt over 3 woonlagen en elke woning beschikt over buitenruimte(s), dit kan een terras en/of balkon zijn!

In deze woningen heb je een woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers en een badkamer. Fijn dus als je kinderen graag een eigen slaapkamer willen, en je zelf wilt genieten van een master bedroom. Of als je graag een speelkamer, kantoor of thuisfitness wil. Flexibiliteit dus om jouw woning aan te passen aan jouw specifieke levensstijl. En altijd met een complete moderne keuken en een comfortabele badkamer. Alle woningen beschikken over een parkeerplaats.

Hofwoning Extra Large

Een zee aan ruimte! De hofwoningen (extra large) variëren van 140 m² tot 166 m². Van dit type woning zijn er 4 woningen beschikbaar. Deze woningen zijn verdeelt over 3 woonlagen. Twee van deze woningen beschikken over een terras grenzend aan de binnentuin en een balkon. De andere 2 woningen zijn hoekwoningen welke beschikken over een balkon.

In deze woningen heb je een ruime woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers en een badkamer. Fijn dus als je kinderen graag een eigen slaapkamer willen, en je zelf wilt genieten van een master bedroom. Ook kan je een speelkamer, kantoor of thuisfitness creëren in deze woningen. Flexibiliteit dus om jouw woning aan te passen aan jouw specifieke levensstijl. En altijd met een complete moderne keuken en een comfortabele badkamer. Alle woningen beschikken over een parkeerplaats.

Zie jij jezelf hier al wonen?

  Deze woningen bevinden zich aan de hoftuin. De bijzondere architectuur van De Groene Kaap zorgt voor een grote diversiteit aan woningen. Misschien woon jij wel net onder die mooie loopbrug. Of is jouw woning gebouwd in een woontoren. Deze nieuwe kijk op eengezinswoningen zorgt ervoor dat De Groene Kaap een totaalconcept is waar altijd een woning bij zit die aan jouw wensen voldoet. Hoe dit er uit ziet?

  Wil je op de hoogte blijven over de laatste ontwikkelingen?

  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

   VOORNAAM
   E-MAIL ADRES

    

   Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.